Home > Usb Device > Usb Device Not Accepting New Address=3 Error=-145

Usb Device Not Accepting New Address=3 Error=-145

Beginners Guide to Filing Bug Reports System Docs | Community Docs | Contribute to Documentation The Bump Thread - as pointless as it sounds. And I just came across this page half an hour ago. Here is my dmesg from startup: Linux version 3.10.36 ([email protected]) (gcc version 4.8.3 (OpenWrt/Linaro GCC 4.8-2014.04 r40749) ) #2 Tue May 13 07:10:52 CEST 2014 MyLoader: sysp=ad2c3173, boardp=242d95ab, parts=ddad436b bootconsole [early0] I tried using the PSU+cables of the good modem on the two others, but it didn't solve the issue. http://cloudindet.com/usb-device/usb-device-not-accepting-new-address-error-145.html

Never presented an error, ever. I have no idea where to start. comment:5 Changed 23 months ago by anonymous Yes, I have this issue with current trunk 3.14.26 and stable 3.10.49. This fix worked great with MR34xx-Series and WDR3600 comment:16 Changed 20 months ago by john410 Any news about this?

Search: LoginPreferencesHelp/GuideAbout TracRegister WikiTimelineRoadmapBrowse SourceView TicketsNew TicketSearch Context Navigation ← Previous TicketNext Ticket → Modify ↓ Opened 2 years ago Last modified 12 months ago #16505 reopened defect AR9331 USB 2.0 Tango Icons Tango Desktop Project. If there's any testing I can do to help, I'm willing to do so.

  • Attachments ↑ Description ↑   Note: See TracTickets for help on using tickets.
  • dmesg Download all attachments as: .zip Oldest first Newest first Threaded Comments only Change History (3) Changed 3 years ago by [email protected]… Attachment dmesg.txt​ added dmesg comment:1 Changed 3 years ago
  • lo just switched it over to uhci: Code: [ 225.574244] hub 4-0:1.0: cannot disable port 4 (err = -19) [ 225.574252] hub 4-0:1.0: cannot disable port 4 (err = -19) [
  • Join the resistance.
  • Top Profile Reply with quote mindbender Post subject: Re: Help, USB pen drive will not mount / cannot use USB drivePostPosted: Thu Apr 27, 2006 3:32 pm Offline Site

Modify Ticket Action leave as reopened . USB 1 128MB seitec usb barUSB 2 128MB median cheapyUSB 2 512MB dunno cheapyGetting nowhere fast :/Any ideas from what i've posted here? Using TP-link firmware does not have this bug The Entire Situation on actual trunk is absolutely sporadic and it looks like that some registers left in a tri-state or are not I think I've also seen it on r41556.

To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Top Profile Reply with quote SpannerInTheWorks Post subject: Re: Help, USB pen drive will not mount / cannot use USB drivePostPosted: Tue Apr 25, 2006 10:49 pm Offline Regular The TP-Specs says, that the USB-Bus can deliver up to 1000mA for externes USB-Devices, but the 500mA LTE-Stick looks underpowered. Top Profile Reply with quote haberschnasel Post subject: Re: Help, USB pen drive will not mount / cannot use USB drivePostPosted: Tue Apr 25, 2006 5:50 am Offline Regular

Skip to content Advanced search Board index Change font size FAQ Register Login Information The requested topic does not exist. Code: [ 109.248889] usb 4-4: device descriptor read/64, error -71 [ 109.464033] usb 4-4: device descriptor read/64, error -71 [ 109.679679] usb 4-4: new high speed USB device using ehci_hcd and jffs2: notice: (341) jffs2_build_xattr_subsystem: complete building xattr subsystem, 1 of xdatum (1 unchecked, 0 orphan) and 30 of xref (0 dead, 3 orphan) found. Attachments ↑ Description ↑   Note: See TracTickets for help on using tickets.

Top Profile Reply with quote mindbender Post subject: Re: Help, USB pen drive will not mount / cannot use USB drivePostPosted: Thu Apr 27, 2006 1:49 am Offline Site This made me laugh (a little bit hysterically) I have been pulling late nights, having rows with my missus turning up late for work etc trying to get this #[email protected] hard This device need a longer time to initialize completly. since ports should give 0.5A and 2A output this was unacceptable that i get so little power and can't connect any cable longer than 2m.

The first detection is often after 4-6 seconds (directly after firmwareboot of the device itself) The device is not recognized many times after coldboot Sometimes it is detected, mostly not When navigate here tun: Universal TUN/TAP device driver, 1.6 tun: (C) 1999-2004 Max Krasnyansky u32 classifier input device check on Actions configured Mirror/redirect action on nf_conntrack version 0.5.0 (459 buckets, 1836 max) usbcore: According to the dmesg attached the usb device is managed by the ehci driver: [ 6.230000] usb 1-1: new low-speed USB device number 2 using ehci-platform The ohci driver doesn't found I had the same problem, your ehci_hcd line has solved my usb woes.

comment:22 Changed 17 months ago by john410 I have three MR3020s. Rockon dude! So it seems this is probably an issue with the archer chipset, I wonder if this is the only solution to this annoying problem? http://cloudindet.com/usb-device/usb-device-not-recognized-windows-8-device-descriptor-request-failed.html if this happens again, i'll try shutting the power to the screen off as well.

Add Comment This ticket has been modified since you started editing. You should review the other modifications which have been appended above, and any conflicts shown in the preview below. Are there also other solutions without using an extra USB hub ?

are they there?if yes.....what do they have as a content? _________________LS1 (2.6 kernel, foonas svn1062, 750 GB, UBoot 1.2) & LS Pro (FreeLink/jtymod/GenLink, changes all the time)Thx to all donators!

mount usb disks...no errors occurlsmod shows... Last edited 22 months ago by john410 (previous) (diff) comment:15 Changed 22 months ago by anonymous On WR710N-Models there is a big difference between H/W-Version 1.1(blue LED) and 1.2(green LED)! Thanks, Bernd Reply With Quote 04-03-2005,19:50 #2 tatnat View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Registered User Join Date Mar 2005 Posts 3 Problem fixed by using a Add "/dev/sda1 /mnt/usbdisk1 vfat,ext3,ext2 defaults,auto,user,umask=000 0 0" to /etc/fstab, reboot with the stick inserted.

Yesterday I couldn't make it stop. no. Some come superfloppy-formatted and this doesn't workI've tried 2 different pens - surely not both!Any how I need them to be windows compatible.Will keep that as a last option. this contact form Freeing unused kernel memory: 216K (802ca000 - 80300000) usbcore: registered new interface driver usbfs usbcore: registered new interface driver hub usbcore: registered new device driver usb SCSI subsystem initialized ehci_hcd: USB

This assumes you've got a stick that's partitioned, and is intended to mount the first partition. The 1.2 Version mostly works WITHOUT a hub, the 1.1 Version mostly NEVER works with this stick (without a extra HUB!) I compared the Hardware inside, and figured out, that on Back to top Sponsor Display posts from previous: All Posts1 Day7 Days2 Weeks1 Month3 Months6 Months1 YearOldest FirstNewest First Page 1 of 1 DD-WRT Forum Forum Index -> Оборудование You should review the other modifications which have been appended above, and any conflicts shown in the preview below.

great hint tnx a lot! You may use WikiFormatting here. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. If you want a hotplug mechanism, check /var/log/linkstation.log (IIRC, or the murasaki log), and add the sticks' IDs to /etc/murasaki/murasaki.usbmap.

Does anyone have a recommendation for a webcam that will work out of the box? Gee, maybe I should give some money to the development effort - maybe that will get their attention. - Randy Adv Reply Page 1 of 2 12 Last Jump to comment:26 Changed 12 months ago by memtix Ha! They should inform you what to add to /etc/murasaki/murasaki.usbmap.

Commit interval 5 secondsEXT3-fs warning: maximal mount count reached, running e2fsck is recommendedEXT3 FS 2.4-0.9.19, 19 August 2002 on ide0(3,3), internal journalEXT3-fs: mounted filesystem with ordered data mode.hub.c: new USB device